Ik schrijf mij in voor deelname aan de leergang Coördineren in de complexe zorgcontext.

  Gewenste groep van deelname Gegevens deelnemer Gegevens organisatie Facturatie Overig Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen. ......................................................

  Robert Teune

  Opleider, procesbegeleider, coach.
  Mede-eigenaar van Teamsaanzet

  Persoonlijk

  “Levenslang leren” was de titel van mijn eindscriptie op de lerarenopleiding. Deze scriptie was niet het einde maar slechts het begin van mijn leren. Door de jaren heen heb ik me verder toegerust om ‘het lerend vermogen’ te kunnen faciliteren in adviezen, training en coaching. Grootste plezier vind ik in het werken met organisaties die dit lerende vermogen willen ontwikkelen en versterken op alle niveaus: individueel, team en als organisatie zelf.

  Specialisaties

  Bevoegd docent, Cultureel Antropoloog, Transactioneel Analist, Strategisch Coach, Systeem-coach.
  Eigenaar Teamsaanzet (maatschap)

  Adviesgebieden
  Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse.

  Rollen
  Hoofddocent, coach, trainer, projectmanager, organisatieadviseur, auteur.

  Producten/diensten
  Advies, leer- en ontwikkeltrajecten, organisatiescans, TeamOntwikkelTrajecten.
  Individuele en team-coaching, leiderschapsontwikkeling.

   

  Contact

  Meer informatie

  Meer informatie
  robert@teamsaanzet.nl

  06 49 87 37 42

  Els Teune

  Trainer, casemanager en consulent.
  Mede-eigenaar Teamsaanzet (maatschap)

  Persoonlijk

  Sinds 1987 ben ik werkzaam binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze werkzame periode heb ik functies bekleed waarin het begeleiden, ondersteunen en coachen van medewerkers met complexe zorgvragen altijd centraal heeft gestaan.

  Naast deze werkzaamheden ben ik ook zelfstandig trainer, consulent en casemanager binnen diverse organisaties. O.a. bij het CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise) waarvoor ik ruim 200 consultaties heb gedaan waarbij sprake was van vastgelopen situaties met zeer complexe zorgvragen. Deze consultaties heb ik begeleid op zowel cliënt als teamniveau.  Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit: CCE-consultaties, het verzorgen van trainingen en scholingen (diverse leergangen, losse modules, etc), team ontwikkeltrajecten, projecten en coachtrajecten.

  Specialisaties

  Adviesgebieden
  Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse

  Rollen
  Trainer, teamcoach, casemanager, consulent.

  Producten/diensten
  Advies, leer- en ontwikkeltrajecten, TeamOntwikkelTrajecten, Methodisch werken:
  o.a. Systeemgericht werken (Post Hbo), Transactionele Analyse (TA-academie), Belevingsgerichte Zorg (dementie & ouder wordende mens), Trainer Heijkoop basis en gevorderden, Innovatie Trainer/Coach opleiding, Trainer Gezondheidszorg en Dienstverlening met integratie CFB, Communicatietrainer (KUN). Gecertificeerd. Trainer TC / O.C.

  Irene de Heer


  Opleider, coach.
  Eigenaar van Ascencio

  Persoonlijk

  Ik lever graag een bijdrage  aan het bereiken van doelen van zowel de individuele medewerkers als  die van de organisatie. Sterker nog, ik denk dat deze niet los van elkaar gezien kunnen worden. Omdat communicatie hierbij één van de belangrijkste stukken  gereedschap is van de mens, werk ik met de heldere en functionele  communicatietheorie van de Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguïstisch  Programmeren NLP).

  Opgeleid in Arbeidsmarktpolitiek en  Personeelsbeleid en ruim 25 jaar werkervaring in het P&O  vakgebied.

   

  Specialisaties

  Adviesgebieden
  Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse

  Rollen
  Coach, trainer, P&O-advies.

  Producten/diensten
  Gecertificeerd NLP- Master Practitioner en breed opgeleid als het gaat om kijken naar gedrag van mensen, de effectiviteit daarvan en  mogelijk-heden dit te veranderen. Trainingen als RET (Rationeel Emotieve  Training), Stressmanagement, Hypnotherapie, Familie en Organisatieopstellingen  en Teamcoaching behoren tot mijn bagage, en momenteel, na de driejarige TA-opleiding, in opleiding tot Internationaal Transactioneel Analist met als  specialiteit coaching en counseling.

  Harm van den Broek

  Opleider, Gedragswetenschapper
  GZ-psycholoog / orthopedagoog

  Persoonlijk

  Sinds 2002 ben ik werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als persoonlijk begeleider, daarna als gedragswetenschapper. Ik heb een ruime ervaring in het werken met diverse doelgroepen. Van mensen met een lichte verstandelijke beperking tot mensen met een ernstige meervoudige beperking, van jong tot oud. Naast mijn werkzaamheden als gedragswetenschapper heb ik een aantal jaren lesgegeven als docent op de Radboud Universiteit Nijmegen in het vak behandelingsmethodiek. Mijn werkzaamheden variëren van diagnostiek, behandeling en begeleiding in diverse vormen: teamcoaching en individuele behandeling. Ruime ervaring in het werken met open en besloten (jeugd)groepen, forensische behandeling. 


  Ik bied ondersteuning aan mensen met een ernstige tot lichte verstandelijke beperking.
  Werkzaamheden variëren van diagnostiek, behandeling en begeleiding.

  Ruime ervaring in het werken met open en besloten (jeugd)groepen, behandeling van jongeren met een verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische problematiek in diverse vormen zoals 3 milieu-voorziening.

  Specialisaties

  Adviesgebieden
  Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse. Specifieke kennis op het gebied van de hechtingstheorie en trauma’s.

  Rollen
  Trainer, casemanager, behandelaar, docent.

  Producten/diensten

  Behandelingsmethodiek, LVB/SVLVG, Diagnostiek, behandeling en begeleiding. Diagnostiek, diverse behandelingen (EMDR e.d.), supervisie aan basispsychologen/orthopedagogen, trainingen in diverse onderwerpen rondom VG en psychiatrie.

  Companies & People I’ve Worked With

  “Anthony took my idea and helped me turn it into a profitable company in less than four months!”

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut 

  Brad

  CEO, Divi Corner

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut 

  Tyler

  CEO, Monarch Inc.

  Contact

  Phone

  (537)-699-9137

  Email

  mail@domain.com

  Address

  1234 Divi St. San Francisco, CA 93521