Over ons

Systeemgericht én persoonlijk

Teamsaanzet …

… zet zich in om betekenisvolle bijdragen te leveren aan de ontwikkelingen van teams in de zorg, (speciaal) onderwijs, overheid en organisaties in het algemeen. Wij zien teams als één van de belangrijkste uitdrukkingen van samenwerking. Werken met teams past bij de huidige ontwikkelingen van de maatschappij en de professionele context.

Teamsaanzet is zelf ook een team…

… in de vorm van een samenwerkingsverband van diverse zelfstandig professionals en organisaties in Nederland.  Samen beter! Het initiatief Teamsaanzet is ontstaan uit dezelfde visie: als team samen kunnen we meer kwaliteit, continuïteit en diversiteit leveren dan ieder van ons individueel.

Robert Teune

Opleider, procesbegeleider, coach.
Mede-eigenaar van Teamsaanzet

Persoonlijk

“Levenslang leren” was de titel van mijn eindscriptie op de lerarenopleiding. Deze scriptie was niet het einde maar slechts het begin van mijn leren. Door de jaren heen heb ik me verder toegerust om ‘het lerend vermogen’ te kunnen faciliteren in adviezen, training en coaching. Grootste plezier vind ik in het werken met organisaties die dit lerende vermogen willen ontwikkelen en versterken op alle niveaus: individueel, team en als organisatie zelf.

Specialisaties

Bevoegd docent, Cultureel Antropoloog, Transactioneel Analist, Strategisch Coach, Systeem-coach.
Eigenaar Teamsaanzet (maatschap)

Adviesgebieden
Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse.

Rollen
Hoofddocent, coach, trainer, projectmanager, organisatieadviseur, auteur.

Producten/diensten
Advies, leer- en ontwikkeltrajecten, organisatiescans, TeamOntwikkelTrajecten.
Individuele en team-coaching, leiderschapsontwikkeling.

 

Contact

Meer informatie

Meer informatie
robert@teamsaanzet.nl

06 49 87 37 42

Els Teune

Opleider, casemanager en consulent.
Mede-eigenaar Teamsaanzet (maatschap)

Persoonlijk

Sinds 1987 ben ik werkzaam binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze werkzame periode heb ik functies bekleed waarin het begeleiden, ondersteunen en coachen van medewerkers met complexe zorgvragen altijd centraal heeft gestaan.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook zelfstandig trainer, consulent en casemanager binnen diverse organisaties. O.a. bij het CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise) waarvoor ik ruim 20 jaar consultaties doe waarbij sprake is van vastgelopen situaties met zeer complexe zorgvragen. Deze consultaties begeleid ik op zowel cliënt als teamniveau.  Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit: CCE-consultaties, het verzorgen van trainingen en scholingen (diverse leergangen, losse modules, etc), team ontwikkeltrajecten, projecten en coachtrajecten.

Specialisaties

Adviesgebieden
Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse

Rollen
Trainer, teamcoach, casemanager, consulent.

Producten/diensten
Advies, leer- en ontwikkeltrajecten, TeamOntwikkelTrajecten, Methodisch werken:
o.a. Systeemgericht werken (Post Hbo), Transactionele Analyse (TA-academie), Belevingsgerichte Zorg (dementie & ouder wordende mens), Trainer Heijkoop basis en gevorderden, Innovatie Trainer/Coach opleiding, Trainer Gezondheidszorg en Dienstverlening met integratie CFB, Communicatietrainer (KUN). Gecertificeerd. Trainer TC / O.C.

Irene de Heer


Opleider, coach.
Eigenaar van Ascencio

Persoonlijk

Ik lever graag een bijdrage  aan het bereiken van doelen van zowel de individuele medewerkers als  die van de organisatie. Sterker nog, ik denk dat deze niet los van elkaar gezien kunnen worden. Omdat communicatie hierbij één van de belangrijkste stukken  gereedschap is van de mens, werk ik met de heldere en functionele  communicatietheorie van de Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguïstisch  Programmeren NLP).

Opgeleid in Arbeidsmarktpolitiek en  Personeelsbeleid en ruim 25 jaar werkervaring in het P&O  vakgebied.

 

Specialisaties

Adviesgebieden
Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse

Rollen
Coach, trainer, P&O-advies.

Producten/diensten
Gecertificeerd NLP- Master Practitioner en breed opgeleid als het gaat om kijken naar gedrag van mensen, de effectiviteit daarvan en  mogelijk-heden dit te veranderen. Trainingen als RET (Rationeel Emotieve  Training), Stressmanagement, Hypnotherapie, Familie en Organisatieopstellingen  en Teamcoaching behoren tot mijn bagage, en momenteel, na de driejarige TA-opleiding, in opleiding tot Internationaal Transactioneel Analist met als  specialiteit coaching en counseling.

Harm van den Broek

Opleider, Gedragswetenschapper
GZ-psycholoog / orthopedagoog

Persoonlijk

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als persoonlijk begeleider, daarna als gedragswetenschapper. Ik heb een ruime ervaring in het werken met diverse doelgroepen. Van mensen met een lichte verstandelijke beperking tot mensen met een ernstige meervoudige beperking, van jong tot oud. Naast mijn werkzaamheden als gedragswetenschapper heb ik een aantal jaren lesgegeven als docent op de Radboud Universiteit Nijmegen in het vak behandelingsmethodiek. Mijn werkzaamheden variëren van diagnostiek, behandeling en begeleiding in diverse vormen: teamcoaching en individuele behandeling. Ruime ervaring in het werken met open en besloten (jeugd)groepen, forensische behandeling. 


Ik bied ondersteuning aan mensen met een ernstige tot lichte verstandelijke beperking.
Werkzaamheden variëren van diagnostiek, behandeling en begeleiding.

Ruime ervaring in het werken met open en besloten (jeugd)groepen, behandeling van jongeren met een verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische problematiek in diverse vormen zoals 3 milieu-voorziening.

Specialisaties

Adviesgebieden
Lerende organisaties, Systeemgericht werken, Transactionele Analyse. Specifieke kennis op het gebied van de hechtingstheorie en trauma’s.

Rollen
Trainer, casemanager, behandelaar, docent.

Producten/diensten

Behandelingsmethodiek, LVB/SVLVG, Diagnostiek, behandeling en begeleiding. Diagnostiek, diverse behandelingen (EMDR e.d.), supervisie aan basispsychologen/orthopedagogen, trainingen in diverse onderwerpen rondom VG en psychiatrie.

Téo Visser

Opleider, (team-)coach.
Eigenaar van Teovisser.nl

Persoonlijk

Téo Visser (1964) is relatie en gezinstherapeut , systeemtherapeut, en erkend supervisor bij de NVRG de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie in Amsterdam.
Hij heeft werkervaring in de GGZ, binnen de sociale en acute psychiatrie, de psychotrauma hulpverlening en het huiselijk geweld. Hij heeft een eigen vrijgevestigde praktijk in Hattem. Hier geeft hij relatie en gezinstherapie en individuele therapie. Verder geeft hij in de eigen praktijk supervisie en systeemconsultaties aan mensen die werkzaam zijn hulp en dienst verlenende sectoren. Hij werkt(e) als docent systeemtherapie of systeemgericht werken voor verschillende opleidingen en is consulent
bij het CCE.

 

Specialisaties

Thema’s
Agressie in perspectief, omgaan met huiselijk geweld agressie en onderwijs. Systeemgericht werken en videohome training. Systeemgericht werken en de POH GGZ. Systeemgericht werken in de huisartsen praktijk. Relevante werkvelden: Psychiatrie, jeugdhulpverlening, Autisme, jeugd psychiatrie. Zwolle. Revalidatie, GGZ crisisdienst, Volwassenzorg, Ouderenzorg, Verslavingszorg, Alzheimer, Reclassering Vrouwenopvang.

Oscar Plomp

Opleider, (team-)coach.
Eigenaar van Coraz Coaching

Persoonlijk

Bijna tien jaar ben ik horecaondernemer geweest. Na een omscholing (HBO orthopedagogiek) ben ik gaan werken in de jeugdzorg voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. In eerste instantie in behandelgroepen met de jongeren en na zes jaar heb ik de overstap gemaakt naar HR als Opleidingsadviseur.
Omdat het mijn overtuiging is dat je nooit bent uitgeleerd, heb ik in 2015 mijn post HBO HRD adviseur gehaald. Daarna (2017/18) heb ik de opleiding Professioneel Coaching en Leiderschap bij Coachcenter Den Haag gevolgd. Begin 2018 heb ik de training Coachen met Voice Dialogue gedaan bij Judith Budde en Karin Brugman. Bij Coachcenter Den Haag trainingen deed ik Systemisch werken en Teamcoaching. In 2023 rondde ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix opleidingen af.

 

Specialisaties

Thema’s
Coachen en begeleiden van de professional in de jeugdzorg met behulp van o.a. motiverende gespreksvoering en competentiegericht werken. Systemisch werken als oudertrainer.
Coach on the job met zorgprofessionals  in de uitvoering van hun zware werk.
Hierbij maak ik gebruik van onder andere oplossingsgericht coachen, het teameffectiviteitsmodel en wederom systemisch werken.

In mijn huidige praktijk werk ik vooral holistisch en  maak ik, afhankelijk van de coachvraag, gebruik van elementen uit systemisch werken, NLP, TA, intuïtief coachen en Voice Dialogue,

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.

  Contactgegevens

  We horen graag uw vraag, opmerking of ideeën. Dit kan op de volgende manieren:

  Contactformulier
  Gebruik het formulier op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

  Teamsaanzet is als maatschap geregistreerd onder nummer KvK 66570220. Al onze diensten leveren we onder onze Algemene voorwaarden en onze privacy-voorwaarden. Klachten worden door ons altijd serieus genomen. Zie hiervoor ons klachtenregelement.

  06 49 87 37 42 (Robert Teune)

  info@teamsaanzet.nl