Teamontwikkeling

Van goed bedoeld …
… naar goed gedaan!

Teams als spil in de lerende organisatie

Eén van de trends van de afgelopen jaren is het werken met zelfsturende/zelforganiserende teams. Hierover is veel geschreven en gesproken en lang niet altijd positief. Er zijn veel voorbeelden waar deze zelfsturing/zelforganisatie niet tot stand zijn gekomen. Je zou bijna gaan geloven dat dit gewoon niet zou kunnen werken…

Als Teamsaanzet hebben we zowel de overtuiging als de ervaring dat werken met zelfsturende teams mogelijk is. En zelfs effectief en duurzaam kan zijn. Om dit te bereiken zijn wel een zorgvuldig ontwerp en processturing noodzakelijk. Hierover wisselen we met u graag nog eens van gedachten.

Contextuele benadering
De context bepaald de betekenis van gedrag. Hoe verhoudt deze zicht tot de inhoud en de betrekkingen?

Systemische benadering
Binnen de context zijn de onderlinge relaties te benaderen als een samenhangend systeem. Hoe zijn deze op inhoud gedefinieerd en wat speelt er op de betrekking?

Proces-benadering
Inzet op beeldvorming, besluitvorming én het erkennen van de weg er naar toe. Welke parallelle processen zijn er te vinden? Welke fases doorloopt een team in haar ontwikkeling?

Neem contact op via onderstaand formulier

of bel met Robert TeuneMobiel 06 49 87 37 42

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.

  Contactgegevens

  We horen graag uw vraag, opmerking of ideeën. Dit kan op de volgende manieren:

  Contactformulier
  Gebruik het formulier op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

  Teamsaanzet is als maatschap geregistreerd onder nummer KvK 66570220. Al onze diensten leveren we onder onze Algemene voorwaarden en onze privacy-voorwaarden. Klachten worden door ons altijd serieus genomen. Zie hiervoor ons klachtenregelement.

  Robert Teune 0649873742

  info@teamsaanzet.nl